Facebook mania?^_^

Author: Tg fatin // Category:
Assalamualaikum..

Apa khabar semua? Blog ini sudah lama tidak berupdate ye, tapi blog je yg tidak berupdate, tempahan insya Allah masih lagi berupdate..^_^Terima kasih ye kawan-kawan..Insya Allah akan cari jalan supaya blog ini tak terus menerus berhabuk tidak berupdate sedangkan dah banyak gambar yang menunggu untuk dipamerkan..hehe.^_^..

Sementara itu, memikirkan tentang penggunaan facebook yang meluas, mudah, dan lebih cepat, pemilik fatinbakery melangkah setapak lagi dengan menubuhkan page facebook untuk fatinbakery! *clap2..^_^..hehe, sekadar memudahkan komunikasi antara kita dan penyusunan yg lebih berkesan insya Allah...jemputlah ye kawan-kawan semua.^_^

Masih dalam pembikinan, pemilik fatinbakery pun ada tanggungjawab baru sekarang..Sedang bepraktikal. Tapi jual kek tetap jual, kan.hehe..Insya Allah selagi ada masa dan tenaga, semoga setiap usaha ini di bawah rahmatNya selalu, amiin..^_^

Sila klik di sini yep: Page fatinbakery




Harap-harap semuanya dapat lebih tersusun dengan kehadiran page ini..^_^ Terima kasih semua di atas segala sokongan selama ni..=D

Ikhlas, Fatin..^_^

2 Responses to "Facebook mania?^_^"

Najmuddin Says :
March 5, 2012 at 7:02 PM

Saya suka chese kek blue berry..brapa harganyer? bagi murah2 dah lah ;)

najmuddin

MenN Says :
March 27, 2013 at 6:10 AM

salam sis,

do you also sent to Holland?? : )

xx Menn

Post a Comment